Sectoarele de sport și agrement sunt din ce în ce mai „conectate” la noile tehnologii. Astazi, accesul la stadioane, săli de sport etc. se face total independent, prin intermediul sistemelor de control al accesului și de gestionare a fluxului de oameni.

Infochioșcurile multimedia permit oricui să achiziționeze bilete prin componentele dedicate: acceptatoare de monede, validatoare de bancnote sau cititoare de carduri pentru plata prin card bancar.

Caracteristicile unui astfel de echipament se pot înmulți, totul fiind determinat de softul dezvoltat special pentru astfel de proiecte (utilizatorii își pot alege chiar și locul pe care doresc să îl ocupe pe stadion).
Infochioscurile multimedia pot fi utilizate pentru prezentarea echipei in cazul in care se fac vizite de prezentare a intregului club.

Se pot arata jucatorii, performantele echipei, intreaga echipa de management, de la patron la antrenor, istoria echipei, meciurile acesteia, istoricul ei si momentele pretioase, etc .

Pentru magazinul dedicat echipei, se pot utiliza infochioscurile multimedia pentru a prezenta toate produsele existente, pentru a le vizualiza pe cele existente pe stoc si locul unde pot fi gasite.

Deasemenea se pot prezenta culorile existente si modelele de echipamente, cu nume de jucatori, etc . Infochioscul va putea prezenta adresa magazinului Clubului in cazul in care nu se afla in incinta sa sau sa indice exact locatia in cazul in care se afla in incinta Clubului