PORTOFOLIU CLIENȚI


Cu o experiență de peste 13 ani pe piața românească a terminalelor Infochioșc pe piața din Romania, REMARK CONSULTING GROUP a reușit sa își dezvolte activitatea într-un ritm rapid, in special in comparație cu alți competitori similari. Acest avantaj important se datorează calității excelente a echipamentelor si soluțiilor destinate clienților noștri.

A crescut nu numai numărul clienților ale căror solicitări au fost satisfăcute prin serviciile oferite de REMARK CONSULTING GROUP, dar si serviciile in sine au fost diversificat si îmbunătățite din punct de vedere calitativ, potrivit cerințelor pieței.

Terminale infochiosc interactive livrate către clienții noștri ajuta in procesul de transmitere de informați către clienți, dar oferă și servicii de publicitate și promovare.

Terminalele electronice sunt prevăzute cu ecrane de tip touch screen și au interfețe software interactive, ușor de utilizat, care facilitează accesul utilizatorilor fără experiență în lucrul cu calculatorul la informațiile și serviciile oferite prin intermediul produsului.

Beneficiile obținute prin utilizarea Infochioșcurilor se multiplică în momentul în care acestea sunt dotate cu conexiune la Internet.

Printre clienții noștri, întotdeauna tratați ca si parteneri, se numără: