Istoric

August 2015 – INFOMARK – au fost livrate in toata Europa 22 de terminale infochiosc presentMARK folosite pentru informarea cetatenilor romani aflati in afara tarii.

Iulie 2015 – INFOMARK – au fost livrate primele terminale folosite pentru controlul industrial pentru UNISON/Kapsch

Ianuarie 2014 – INFOMARK – am finalizat constructia centrului nostru de productie cu o capacitate de 60 de terminale /luna.

Iunie 2013 – CoraDRIVE- proiect pilot de cumparaturi si plata online.

Ianuarie 2013 – INFOMARK creeaza, impreuna cu Romsys, un terminal pilot pentru plata cu cardul a facturilor.

Noiembrie 2012 – Finalizarea proiectului masa interactiva – masa cu ecran multitouch.

Decembrie 2011 – INFOMARK livreaza terminale infochiosc pentru informatizarea Primariei Municipiului Mizil.

Decembrie 2011 – Firma noastra livreaza terminale industriale catre JTI Romania pentru controlul masinilor de productie.

August 2011 – Primele terminale infochiosc bazate de tablete ANDROID. Se infiinteaza departamentul de proiectare a aplicatiilor multimedia pentru IOS (Apple) si Android.

Iulie 2011 –  Terminale destinate informatizării Municipiul Moreni.

Mai 2011 – INFOMARK introduce serviciile de inchiriere a sistemelor de vot interactiv. Aceste sisteme sunt folosite pentru obtinerea, cu resurse minime, a unui feedback imediat.

Februarie 2011 – Compania noastra incepe utilizarea monitoarelor de 22″ pentru modelele elegantMARK si presentMARK.

Decembrie 2010 – INFOMARK realizeaza primul terminal concept ticketMARK destinat vanzarilor de bilete.

Mai 2010 – INFOMARK livreaza primele terminale outdoor catre Consiliul Judetean Bistrita. Terminalele infochiosc sunt modele outdoor dotate cu instalatii automate de climatizare si iluminare.

Aprilie 2010 – Proiectarea terminalului ticketMARK. Acest terminal este destinat procesului de vanzare automata de bilete. Terminalul accepta ca si mod de plata: plata cash cu bancnote si monede precum si plata cu cardul. Spre deosebire de terminalele existente deja pe piata, terminalul produs de compania noastra ofera rest in bancnote si monede.

Martie 2010 – Prima colaborare cu JOHNSON CONTROLS ROMANIA. In cadrul acestui proiect, compania noastra a livrat catre uzinele DACIA din Mioveni terminale infochiosc cu rol de control al masinilor industriale.

Noiembrie 2009 – INFOMARK livreaza terminale industriale catre JTI Romania. Terminalele sunt utilizate in controlul masinilor de fabricat tigarete si sunt dotate cu monitoare de 21″ si suport tastatura.

August 2009 – Impreuna cu Petrom, ajutam la promovarea proiectului “Tara lui Andrei” simultan in 7 mari orase: Timisoara, Cluj, Craiova, Ploiesti, Bucuresti, Iasi si Constanta. Terminalele sunt instalate in pietele centrale si sunt conectate la Internet pentru utilizatorii care doresc sa se inregistreze online.

Iulie 2009 – Terminale elegantMARK in judetul Suceava pentru a fi folosite ca si puncte de informare turistice.

Martie 2009 – INFOMARK livreaza terminale infochiosc pentru Institutul National de Marina. Pe aceste terminale se desfasoara examenul pentru mentinerea brevetului de capitan de vas.

Februarie 2009 – INFOMARK si Odysii Romania instaleaza in cadrul ORANGE Shop-ului din Pta. Universitatii primul terminal infochiosc destinat gestiunii cozilor la ghisee.

Ianuarie 2009 – In acord cu tendita mondiala de folosire a surselor alternative de energie, compania noastra modifica terminalele existente in productie, reducand consumul terminalelor infochiosc de la 400W la 150W.

Decembrie 2008 -Tterminale  presentMARK si wallMARK pentru toate sediile Distrigaz Sud. Terminale urmeaza sa ajute la realizarea unei diseminari transparente a informatiilor provenite de la sediul central, informatii necesare angajatilor. Terminale au in dotare imprimante laser prin intermediul carora se pot tiparirii formulare, cereri de concediu etc.

Decembrie 2008 – Compania noastra livreaza primul terminal infochiosc medical. Terminalul este instalat in cadrul Spitalului de Psihiatrie C-tin Gorgos din Bucuresti si ofera populatiei informatii legate de medici, cabinetele si sectiile acestui spital.

Noiembrie 2008 – INFOMARK livreaza primele terminale infochiosc indoor si outdoor Consiliului Local al municipiului Ramnicu Valcea.

Octombrie 2008 – Este lansat portalul infoPOINT- infochiosc outdoorMARK pentru Primaria Sectorului 2.

August 2008 – INFOMARK livreaza primele terminale indoor si outdoor ce urmeaza sa fie instalate in Grecia – Portul Orasului Piraeus.

Iunie 2008 – Este lansat si intra in productie terminalul wallMARK. Terminalul se evidentiaza prin faptul ca se monteaza direct pe un perete.

Aprilie 2008 – INFOMARK  livrareaza terminale infochiosc pentru a fi folosite in procesul industrial de fabricare si marcare a otelului. Terminalele sunt dotate cu imprimante ZEBRA pentru tiparirea de etichete autoadezive.

Martie 2008 – INFOMARK castiga licitatia pentru 9 terminale infochiosc outdoor initiata de Primaria sectorului 2 si a unei platforme online ce va rula pe aceste terminale. Terminalul infochiosc este dotat cu tastatura metalica antivandalism, sistem telefonic analogic, imprimanta termica, camera WEB, sistem digital de control al temperaturii interioare.

Ianuarie 2007 – Este inregistrata marca INFOMARK, marca sub care sunt denumite punctele de informare outdoor produse de compania noastra. Este livrat primul terminal infochiosc specializat pentru informarea cetatenilor in cadrul Oficiului de ocupare a Fortei de Munca Bacau.

August 2007 – Este lansat terminalul infochiosc outdoorMARK. Acesta este primul terminal outdoor produs in tara noastra. Terminalul functioneaza in mediul outdoor si are o plaja de functionare de -5 – + 40 grd. celsius.

Iunie 2007 – Este lansat si intra direct in productia de serie modelul elegantMARK.

Ianuarie 2007 – Este lansat serviciul de inchirere. Prin acest serviciul ne-am gandit si la cei care au o nevoie temporara de folosire a infochioscului pentru evenimente, expozitii, prezentari sau alte proiecte.

Martie 2007 – In perioada 15-21 Martie 2007, in cadrul targului CEBIT 2007, INFOMARK pune la dispozitia Ministerului Telecomunicatiilor si Tehnologiei un infochiosc multiMARK care este folosit pentru promovarea proiectului Ghiseul.ro (portalul electronic de plata a amenzilor).

Augut 2006 – Este lansat si intra direct in productia de serie modelul selfMARK. Modelul este prevazut cu o imprimanta termica si cititor de cartele magnetice sau cu coduri de bare.

Iulie 2006 – Sunt lansate portalul si aplicatia de monitorizare monitorMARK. Pe baza acestei facilitati, un administrator de retea sau de sistem poate monitoriza toate caracteristicile hardware si software ale unui infochiosc aflat la distanta.

Iunie 2006 – Este lansat si intra direct in productia de serie modelul duoMARK. Acest model este prevazut cu doua monitoare si respecta toate normele de acces ANPH pentru persoanele cu handicap locomotor.

Mai 2006 – INFOMARK participa alaturi de TOPTECH la targul multimedia SIBIT 2006 organizat in municipiul Sibiu. In cadul targului sunt prezentate modele presentMARK si multiMARK.

Martie 2006 – Este inregistrata marca INFOMARK ca brand reprezentativ pentru terminale infochiosc produse de compania noastra. Firma noastra participa la targul MULTIMEDIA organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Arad. In aceasta perioada incepe productia de serie pentru modele presentMARK si multiMARK.

Ianuarie 2006 – Firma noastra participa la primul Targ pe specific IT&C, BINARY 2006. In cadrul acestui targ sunt lansate primele modele presentMARK. Este lansata prima versiune a paginii de web www.infomark.ro. Intentia noastra este sa cream o pagina interactiva, vie, cu informatii actualizate despre industria touchscreen si interactive kiosks.

Decembrie 2005 – Se infiinteaza departamentul de IT&C al companiei Remark Consulting Group.

Martie 2004 – Se infiinteaza compania Remark Consulting Group.