Inchiriere terminale infochiosc

Prin serviciul de inchiriere pus la dispozitia clientilor nostri ne-am gandit si la cei care au o nevoie temporara de folosire a infochioscului pentru evenimente, expozitii, prezentari sau alte proiecte.

Serviciile de inchiriere pot include:

Transport Echipamentele infochiosc se pot transporta oriunde pe teritoriul Romaniei.
Personalizare kiosk Terminalele infochiosc pot fi personalizate prin vopsire sau sau prin aplicarea de autocolant cu sigla sau culorile beneficiarului.
Asistenta tehnica Personalul tehnic specializat poate asigura aistenta tehnica pe toata perioada eveninentului pentru care sunt inchiriate terminalele infochiosc.
Realizare aplicatii multimedia: Dezvoltarea de aplicatii software interactive flash, html, php
Asigurarea echipamentelor : In cazul in care terminalele infochiosc se intaleaza in locuri unde beneficiarul nu poate asigura siguranta acestora, se poate opta la asigurarea lor la o firma de asigurari.

 

Pentru alte informatii legate de aceste servicii, va rugam sa contactati departamentul nostru de software.office@infomark.ro

De ce sa inchiriez un infochiosc?

Nevoi pe termen scurt
Centrele de închiriere a ecranelor cu plasmă asigură întreg echipamentul necesar unor cereri pe termen scurt, pentru o zi sau o săptămână. În aceste cazuri se înţelege clar că investirea financiară majoră în echipament nu este o soluţie practică eficientă.

Costurile de proprietate/de detinere
Destul de multe costuri sunt associate cu deţinerea în proprietate a echipamentului automatizat pentru birou.Aceste costuri implică întreţinerea, reparaţiile,aplicatiile software, upgradarea, taxele de proprietate, devalorizarea în timp a produsului, utilizarea minimală a produsului.

Evaluarea Produsului
Încercaţi echipamentul dorit înainte de a-l cumpăra! Înainte de a investi în echipament sofisticat orice companie respectabilă preferă să închirieze respectivul echipament pentru o perioadă de testări şi probe.

Proiecte Speciale
Proiectele speciale solicită în primul rând închirierea echipamentului pentru că cel mai adesea aceste acţiuni necesită configuraţii făcute pe comandă pentru o perioadă determinată de timp. Pentru majoritatea afacerilor/firmelor nu este o soluţie eficientă achiziţionarea unui întreg inventar care nu este stocat în mod normal ci este folosit doar pentru astfel de situaţii speciale.

Restrictii de capital
Închirierea echipamentului necesar elimină presiunea unor angajamente financiare majore. Capitalul lichid care nu este folosit pentru cheltuieli legate de echipament tehnic oferă afacerii dumneavoastră o mai mare flexibilitate în rezolvarea altor necesităţi urgente care nu pot fi soluţionate decât prin alocarea unor fonduri lichide.Închirierea echipamentului mai are următoarele avantaje:
– nu influenţează liniile prezente de credit bancar
– permite stabilirea unor noi surse de credit
– evită restricţiile şi înţelegerile formale adesea întâlnite în contractele de achiziţionare sau închiriere pe termen lung
– permite companiilor să depăşească restricţiile legate de buget din moment ce plăţile pentru închiriere pot fi incluse în bugetul cheltuielilor curente/de birou